Usbl rabatter


usbl rabatter

vil bonusen du tjener automatisk bli registrert. Du kan melde deg som interessent, og ta en avgjrelse om du vil kjpe boligen etter endt budrunde. I tillegg får du 2 prosent bonus på forbruket ditt. Usbl har en landsomfattende avtale med. Du har også medlemsfordel ved reiser med. De fleste av de rundt 550 utleieboligene til Usbl ligger i Oslo, men du kan også leie i Follo og Romerike. Du får medlemspris på boligalarm Usbl-medlemmer får rabatter ved kjp av boligalarm og fri installering av grunnpakken som omfatter brannalarm, innbruddsalarm og panikkalarm. For deg som er under 26 år har Usbl en svrt god forsikringsordning hvor innbo, ulykke og reise er gratis frste året. Et av tiltakene er å inngå et strategisk samarbeid med den nasjonale foreningen BUA.

Tidsbegrensede tilbud, det kjres til enhver tid mange kampanjer i byggevarebransjen. I motsetning til tidligere år gjelder nå rabatten i hele sesongen. Men dette er bare på en liten del av utvalget.

Du har fortrinnsrett på å leie Usbl-boliger nsker du ikke å kjpe, men heller leie, har du fordelene på din side i et hett leiemarked. Flger du med her (blant annet i postkassen din) vil du finne mange gode tilbud. Les mer om avtalen. Du får gunstige rabattavtaler til bilen. Byggevarer 4 prosent bonus på alle kjp. Andre gjelder bare for hvert enkelt boligbyggelag.

Venusblader kuponger
Familie sports club rabatter
Ikea rabatter og kuponger
Nasjonale bilutleie kuponger og rabatterie


Sitemap